OM

InWest 2018 -Nytt koncept Det arbetas för fullt inför InWest 2018 med nya idéer och tankar. Detta år blir det nämligen en utökning till två dagar!

InWest 2018 -Nytt koncept Det arbetas för fullt inför InWest 2018 med nya idéer och tankar. Detta år blir det nämligen en utökning till två dagar! Årligen arrangerar SHV arbetsmarknadsdagen InWest. Detta är en mässa med syfte att ge studenter och näringsliv möjligheten att knyta kontakter för framtiden. Både som utställare och student får man möjlighet att ställa sina frågor och visa upp sig själv, oavsett om man är ute efter jobb, praktikplats eller framtida samarbeten för exempelvis ex-jobb. Vi siktar på att mässan ska hålla ett helhetsgrepp om vad studenterna behöver för att komma ut på arbetsmarknaden. Därför presenterar vi, utöver mötet mellan student och utställare, såväl inspirations föreläsningar som CV-fotografering och CV-granskning.
Den 7-8 mars har du  chans att komma i kontakt med arbetsgivare. På Högskolan Väst hittar ni idag ett brett utbud av verksamheter. För att läsa mer om vilka företag som finns och innehållet i dessa kan ni besöka InWest’s webbplats inwestdagen
Information Mässan äger rum den 7-8 mars 2018 och pågår mellan kl 9.00-15.00 på Högskolan Väst i Trollhättan. Förutom mässan erbjuds både studenter och företag en chans att besöka föreläsningar och aktiviteter som ger en större chans till bra nätverkande. Mässan avslutas båda eftermiddagarna med mingel och fika för alla på campusområdet för att ni ska kunna få en så bra kontakt som möjligt med studenterna!